Nattklubben

Historien

Utelivet på Romerike tidlig på 80-tallet bød ikke på sååå mange alternativer. Så når Olavsgaard hotell åpnet i juni 1985 var det helt naturlig at hotellet skulle ha en nattklubb etter tidens standard. Hotellet og nattklubben ble umiddelbart en suksess. Nattklubben ble godt besøkt og var meget populær både blant hotellgjester og lokalbefolkning.   

Men tidene forandrer seg, og i nærområdet Lillestrøm, Jessheim og Strømmen blomstret det etter hvert opp mange ulike utesteder, slik at behovet for nattklubben på Olavsgaard ble gradvis borte. På slutten av 1990-tallet stengte nattklubben for normal drift. Imidlertid står den fortsatt her, helt intakt slik den ble bygget i 1985. Den er sjarmerende vedlikeholdt og fremstår slik en god gammeldags nattklubb skal - intet mindre. En virkelig tidskapsel.

Alle som har fått titte innom nattklubben roper på gjenopplivning. Dette har vi på Olavsgaard nå tatt på alvor, og derfor gjenåpnes nattklubben for tre eksklusive fredagskvelder vinteren 2018 under tittelen Funky Friday!

Under Funky Friday serverer vi klassikere som Galiano HotShot, Tom Collins, San Fransisco, Snowball og Hooch i tillegg til andre gode og om mulig mer tidsriktige drinker. 

Olavsgaard i dag

Bak den ikoniske hvite og rosa fasaden til Olavsgaard hotell har vi pusset opp mye under de siste årene, og vi har fornyet det meste av vårt produkt bak fasaden. Men du finner fortsatt en hjemmekoselig atmosfære, blide ansatte og ikke minst fortreffelig mat. Vi på Olavsgaard ønsker alle velkommen til Funky Friday og den gode gamle stemningen!

Fun Fact!

I perioden 2012 - 2014 var nattklubben utleid til NordiskFilm. Her foregikk innspillingen av barscenene til TV-serien Lillyhammer med Little Steven i hovedrollen som bareieren Johnny. I TV-serien er det nattklubben på Olavsgaard som er Flamingo bar på Lillyhammer. Illusjonen er at det foregår på Lillehammer, men all innspilling av Flamingo bar er faktisk gjort her på Olavsgaard.

Se en scene her.